Jednostavna metoda uklanjanja toksina iz crijeva

Da bi bili zdravi i zadržali bolest daleko od sebe potrebno je da sa vremena na vrijeme napravite detoksikaciju. Također to uključuje čišćenje crijeva od toksina i parazita.
jednostavna metoda uklanjanja toksina iz crijeva
Jeste li se ikada zapitali koliko osoba tokom života pojede hrane? Saznat ćete vrlo zanimljiv odgovor i otkriti ujedno da se toksini gomilaju u našim crijevima.




Kako očistiti crijeva od toksina?
Morate znati da tokom života popijete oko 40.000 litara tekućine i da pojedete oko 100 tona hrane, a pri tome se mnogi toksini i paraziti gomilaju u vašim crijevima. Ti toksini nisu dobri za naše tijelo i mogu napraviti nepopravljivu štetu.

Uz lošu funkciju crijeva koji su puni toksina, tu se pojavljuju određeni simptomi:
Slaba kosa i koža
Loše stanje noktiju
Poremećaj metabolizma
Dijabetes
Prekomjerna težina
Bolesti bubrega i jetre
Artritis
Karcinom





Imate potpuno prirodan način na koji možete osloboditi vaše debelo crijevo od toksina. Stvarno je jednostavno. Da bi za 21 dana očistili deblo crijevo od toksina potrebno je da svaki dan konzumirate laneno brašno, jednu do tri žilice dnevno, tri tjedna. I vaše debelo crijevo će biti slobodno od toksina i parazita.



Ako imate zdravstveni problema,a posebno: ciste, bolesti mokraćnog sustava,gastritis, čir na želucu ili prekomjernu težinu, ovdje ćemo vam dati recept kako da napravite smjesu od dva sastojka, koju ćete koristiti tri tjedna umjesto doručka. Ova smjesa će vam očistit crijeva.

Tjedan 1: Pomiješajte 100 ml. kefira sa 1 žlica lanenog brašna;
Tjedan 2: Pomiješajte 100 ml. kefira sa 2 kašike lanenog brašna;
Tjedan 3: Pomiješajte 150 ml. kefira sa 3 kašike lanenog brašna.
Da bi ova metoda čišćenja crijeva bila produktivna bitno je da pijete dva litra vode dnevno. Također je preporuka da svake godine tradite ovu metodu čišćenja crijeva od toksina kako bi se zaštitili od bolesti i odražli crijeva zdravima.

0 komentari:

Objavi komentar

More

Pratite nas na Facebooku



Advertisement

Popularni postovi