Kažu da je ovo najbolji prirodni lek za prostatu

Zbog uticaja moderne medicine (industrije), ova biljka (Epilobium parviflorum) je pala u zaborav, ali možete je pronaći u prirodi ili u svim malo bolje opremljenim biljnim apotekama.

Gotovo svaki muškarac stariji od 45 godina susreo se s nekim problemom prostate. Tegobe prostate mogu biti različite, ali lek koji vam predstavljamo leči ih sve.





Priroda se, i ovoga puta pobrinula za lek. Predstavljamo Vam travu pod nazivom vrbovica ili svilovina (Epilobium parviflorum).

Zbog uticaja moderne medicine ova biljka je pala u zaborav, ali kako smo već spomenuli možete je pronaći u prirodi ili u biljnim apotekama.

Za čaj koji leči probleme prostate potrebna vam je jedna kašičica osušene ili sveže biljke koju prokuvate u 2 dcl vrele vode.






Ostavite da odstoji pet do deset minuta, zatim izvadite biljku, a čaj popijte.

Čaj se pije dva puta na dan, ujutru na prazan stomak i uveče pred spavanje. Ovaj lekoviti čaj pijte koliko je potrebno, ali najmanje nekoliko nedelja. Prve znakove poboljšanja možete očekivati ubrzo.

Ovaj čaj je uspešno izlečio brojne upale prostate i mokraćne bešike, probleme s mokrenjem uzrokovane prostatom, krvarenja u mokraći, tegobe i bolove u prostati i bešici ali i bubrezima, rak prostate i rak mokraćne bešike.

Zanimljivo je napomenuti da se vrbovica kao čaj i najbolji lek za prostatu spominje na svim kontinentima, kulturama i jezicima što dovoljno govori o njenoj univerzalnoj prepoznatljivosti i uspehu.

Izvor: kucnilekar.com

0 komentari:

Objavi komentar

More

Pratite nas na Facebooku



Advertisement

Popularni postovi