RUSKI TRAVAR SAVJETUJE: Ovu koru iskoristite jer ubija patogene bakterije i liječi rane!



U decembru 1999. godine u ruskom listu “Ruski vjesnik” objavljen je članak “Zaboravljeni Hipokrat i liječenje biljkama” ruskog travara G. I. Glubokog, gdje je napisan recept patentiranog sredstva za izlječenje dizenterije, dijareje, kolere, upale sljepog crijeva (bez hirurške operacije!), salmoneloze – odvarom od suhi kora nara za 5 sati.

Odnos suhi kora nara i ključale vode je 1:20. U prethodno ugrijanu toplu šolju ili čašu staviti 10-12 grama suhi kora nara i preliti ih sa 200 ml ključale vode.


  Pokriti tacnicom. Ostaviti da odstoji 25-30 minuta. Poslije toga može da se pije. Kore ne bacajte. Nakon toga, liječenje je počelo. A šolja sa odvarom treba da stoji pored bolesnika.

Za izlječenje od: čira na želucu, čira na tankom crijevu, kolitisa (zapaljenja debelog crijeva), disbakterioza crijeva, konzumirati odvar suvih kora nara na sljedeći način:

Nakon što odstoji 25-30 minuta, odvar početi piti. U toku dana popiti polovinu (90-100ml) odvara od 4 puta, u približno jednakim porcijama i u približno jednakim vremenskim razmacima, po 20-25 ml.

Početi piti ujutro na prazan stomak, nakon buđenja, a posljednju četvrtu dozu, prije spavanja.


  Ne treba piti odvar svaki dan, već svaki drugi. 1,3,5,7 dan – piti, 2,4,6 dan – ne piti. To je dovoljno za kompletno izlječenje. Ako želite nastaviti sa tretmanom, zbog sigurnog izlječenja čira želuca, to možete učiniti poslije napravljene pauze od 7 dana poslije prvog tretmana liječenja.

0 komentari:

Objavi komentar

More

Pratite nas na Facebooku



Advertisement

Popularni postovi