OSLOBODITE SE SLUZI U PLUĆIMA OVIM JEDNOSTAVNIM SIRUPOM!

Svi vi koji ste ikada imali prehladu znate kako se prebacuje od sinusa prema dolje u pluća, a ubrzo nakon toga dolazi do kihanja, curenja iz nosa i osjećaja kao da netko vrši pritisak na vaša pluća.

Suočavanje sa prehladom pluća može biti jako dosadno, jer sluz u plućima čini disanje vrlo teškim.

Umjesto odlaska u apoteka da kupite sirup za kašalj, mi ćemo vam dati recept za sirup koji možete pripremiti kod kuće. Ovaj domaći sirup pomoći će vam da uklonite sluz iz pluća i osjećate se bolje. Također,i djeca mogu uzeti ovaj sirup.





Marshmallow tea

Potrebni sastojci:

– 1 žlica lanena

– 1 žlica sljezova korijena

– 1 žlica kadulje

– filtrirana voda



– šalica čistog javorovog sirupa

– 1 limun

Kako pripremiti:

Stavite vodu u posudu i dodajte javorov sirup. Zagrijte sirup na srednje jakoj vatri. Uključite štednjak na srednje jakoj vatri dok siruo topi i dodajte ostatak sastojaka. Kuhati 15 minuta i izvadite smjesu iz peći.





Stavite sirup u staklenku nakon što ga procijedite. Nakon što se ohladi, uzeti jednu žlicu sirupa 3 puta dnevno. Držite sirup u hladnjaku između korištenja.

Koristite sirup dok se ne počnete osjećati bolje,i dok kašalj u potpunosti ne prestane.

Različiti načini kako očistiti sluz iz pluća

Postoji nekoliko drugih načina kako čisti sluz iz pluća. Jedan od načina je da koristite posturalne drenaže. To uključuje pomicanje tijela na različite načine kako bi očistili pluća. Sluz će se odvoditi u usta i tako je možete ispljunuti.

Drugi postupak za uključuje pleskanje rukom po različitim područjima pluća. To će premjestiti sluzi iz manjih područja pluća na veća područja, što je čini lakšom za  iskašljati.

0 komentari:

Objavi komentar

More

Pratite nas na Facebooku



Advertisement

Popularni postovi