Napravite prirodni napitak za čišćenje pluća

Ako pušiti više od pet godina, do sada sigurno imate bronhitis, koji je karakterističan specifičnim kašljem. Normalno da bi bilo najbolje da prestanete pušiti, ako to nemožete predlažemo vam da svakodnevno konzumirate ovaj napitak.




Češnjak i Luk
Vi već znate puno prednostima češnjak i luk. Oni imaju antikancerogeno djelovanje i izvrsni su za prevenciju mnogih zloćudnih bolesti. Luk je posebno učinkovit u prevenciji raznih respiratornih infekcija.

Đumbir
Ovaj drevni istočnizačin je odavno poznat po svojim čudotvornim ljekovitim djelovanjem. Đumbir je također važno za razlaganje sekreta u plućima kojeg su uzrok cigarete.



Kurkuma
Ovaj zašanjujuči žuti začin bogat je mineralima i vitamina a sadrži omega-3 masne kisaline. Kurkuma dijeluje antivirusno, antibakterijsko i antitumorno pa je važno da je uvrstite u prehranu.

Recept za čudotvorni napitak koji čisti vaša pluća.
Potrebni sastojci:
400 grama luka
1 litar vode
400 grama smeđeg šećera
2 žilice kurkume
Malo očišćenog đumbira




Način pripreme:
Stavite posudu na vatru. Ulijte vodu zajedno sa smeđim šećerom i stavite da se kuha. Dodaje luk isjeckan na četvrtine i naribani korijen đumbira. Dodajte kurkumu kada počne ključati. Kuhajte dok se količina ne smanji za 2 puta. Kada skuhate, stavite u staklenku a kada se smjesa potpuno ohladi onda stavite u hladnjak.
Način korištenja:
Uzimati dvije žilice ujutro (na prazan želudac) i u večernjim satima 2 sata nakon obroka.
Napomena: Prije korištenja ovoga lijeka posavjetujte se sa liječnikom.

0 komentari:

Objavi komentar

More

Pratite nas na Facebooku



Advertisement

Popularni postovi