Recept ruskog doktora Savinskog za liječenje svih vrsta cisti



Recept ruskog ljekara Savinskog, koji je otkrio odličnu primjenu aloe vere, koristi se za liječenje svih vrsta cisti.





Sastojci koji su vam potrebni za ovaj recept su:

– 0,5 l 90%-tnog alkohola (medicinski alkohol)
– 0,5 l domaćeg, visokokvalitetnog meda sa saćem
– 0,75 l crnog vina koje sadrži visoku količinu tanina (čisto crno vino)
– 0,5 kg cikorije (kafa od cikorije)
– 300 g svežih listova aloa vere (bez bodlji, a biljku ne treba zalivati sedmicu dana prije nego se uzmu listovi za ovaj recept)
– 1 kašika propolisa
– staklena posuda od 3 do 5 l

Priprema:

Kupite 2 do 3 godine star kaktus aloa vere i posljednjih sedam dana nemojte ga zalivati. Očistite listove od bodlji i sameljite u mašini za mlevenje mesa. Nakon toga, samleti med sa saćem, dodati i ostatak sastojaka i sve dobro izmešati.

Kada je smjesa spremna, uliti je u staklenu posudu i čuvati na tamnom i hladnom mjestu dvije sedmice (nikako u frižideru). Nakon što prođu dvije sedmice, procijediti smjesu kroz gazu i pretresti u tamne boce ili manje staklenke.





Način upotrebe:

Prvih 5 dana, uzima se 1 mala kašika tri puta dnevno, 2 sata prije jela (sat vremena nakon što uzmete smjesu ne bi smjeli ništa konzumirati barem sat vremena). Nakon prvih 5 dana, uzima se tri puta dnevno jedna velika kašika pripravka, sat vremena prije obroka.

Ovaj recept pomaže kod većine vrsta cista, naročito kod ciste dojke, ali se može koristiti i kod astme, bronhitisa, tuberkuloze, reumatizma, za čišćenje krvnih žila, malignih bolesti pa i raka.

Napomena:

Vrijeme trajanja liječenja ovom smjesom ne smije prelaziti 2 mjeseca tokom jedne godine. Takođe, eliksir ne treba koristiti tokom trudnoće, hemoterapije, radioterapije ili stanja u kojima je zabranjena konzumacija alkohola.

Izvor: stazamazdravlja

0 komentari:

Objavi komentar

More

Pratite nas na Facebooku



Advertisement

Popularni postovi